Het Meubelgilde

Ons bedrijf bestaat nu 5 jaar. In al die jaren hebben wij een hoop bereikt: respect van grote en kleine opdrachtgevers, een goede naam en een waanzinnig team.

slide1

Ons bedrijf

Elk nieuw project biedt uitdagingen en wij houden van uitdagingen!

Interieurbouw is geen eenvoudige taak. Enkel goed geschoolde en getrainde mensen die dagelijks met dit vak bezig zijn kunnen ons kwaliteitsniveau leveren. Ons team bestaat enkel uit professionals die met de grootste zorg een project tot in het kleinste detail kunnen realiseren. Onze klanten bevestigen dit en wij nodigen u graag uit om dit zelf ook te kunnen bevestigen.

Heldere ideeËn

Heldere ideeËn

Kwaliteit is belangrijk maar het meest belangrijk is het vinden van mogelijkheden om iets nieuws en speciaals te creëren.
Prijswinnaars

Prijswinnaars

Elk project benaderen wij alsof het een wedstrijd is. En wij gaan altijd voor de eerste prijs. Bekijk onze reeds afgeronde projecten en
Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Onze specialisten werken elke dag met veel passie en plezier en dit is terug te zien in de kwaliteit van het werk wat

Onze relaties

Wanneer wij praten over Het Meubelgilde dan praten wij niet alleen over ons bedrijf of ons team maar ook over onze klanten. Wij zouden nooit ons werk kunnen doen zonder gemotiveerd te worden door u. Wij zijn trots op onze klanten.

Wij bouwen aan uw Succes